LEAN Commerce Quickscan

Bent u benieuwd welk verbeterpotentieel er binnen uw organisatie opgesloten zit? Heeft u een vermoeden en bent u op zoek naar de bevestiging? De LEAN Commerce Quickscan geeft duidelijkheid!

De situatie waarbij de organisatie het “druk” heeft met de dagelijkse werkzaamheden, klinkt als het goed is voor velen bekend in de oren. Een veronderstelling hierbij is dat die werkzaamheden direct of indirect een bijdrage leveren aan het bieden van toegevoegde waarde voor de klant. Maar is dat ook zo? Of doen we deze dingen omdat het ons zo geleerd is en we ze al jaren zo doen? Uit de praktijk blijkt dat het lastig is om afstand te nemen van die geëigende paden en met een kritisch blik te kijken naar het “wat, hoe en waarom”.

De LEAN Commerce Quickscan is een korte, doeltreffende, pragmatische analyse uitgevoerd over 3 assen, te weten:

  • Het commerciële proces
  • De commerciële mensen
  • De technologie

Het resultaat van de LEAN Commerce Quickscan is een beknopt en duidelijk overzicht met aantoonbare verbetermogelijkheden. De LEAN Commerce Quickscan geeft dus een eerste goede indruk en helpt met het stellen van prioriteiten. En dat alles binnen een dag!

Een vervolg hierop kan de LEAN Commerce Procesanalyse zijn. Tijdens deze procesanalyse ontrafelen we samen met de medewerkers het gehele proces tot op het kleinste detail en komen we met (financieel) onderbouwde verbetervoorstellen.

Bent u benieuwd waar het verbeterpotentieel in uw organisatie zit? Neem contact op. Wilt u direct gebruik maken van dit unieke aanbod? Klik hier voor een prijsindicatie.